Biografie

Marjolijn was in een vorig leven docente Frans maar heeft enkele jaren geleden volledig voor de muziek gekozen. Opgeleid aan het Complete Vocal Institute (Kopenhagen, DK) vindt zij als zangcoach en zangeres haar draai in vele genres, maar het zingen van het Franse repertoire voelt als thuiskomen. Ze trad reeds twee maal op met pianist Cor Bakker, stond in de finale van het prestigieuze Concours de la Chanson Alliance Française (Den Haag) met in de jury de grande dame van het chanson Liesbeth List en in de finale van Talent der Lage Landen (Antwerpen). Ze heeft haar eigen theaterprogramma waarin ze chansons, eigen werk en kleinkunst zingt

Hans speelt sinds zijn 9e accordeon en heeft tot zijn 16e les gehad aan de muziekschool.
Daarna is hij gitaar gaan spelen en kwam al snel in zijn eerste bandje terecht. Vanaf dat moment heeft hij in veel bandjes gespeeld en veel geleerd. Rond zijn 19e kwam hij in een Nederlandstalige folkband terecht waarin hij onder andere accordeon speelde. Een jaar later werd Hans opgemerkt door een Schots Ierse folk-rock band ‘The Old Firm’. Zij ‘kaapten’ hem weg uit de Nederlandstalige folkband en het was vanaf dat moment dat hij is gaan leven van de muziek. Ze traden overal door Europa op, van Vlissingen (zijn thuisstad) tot aan Lissabon, Stockholm, Bern, Londen.
De laatste jaren heeft Hans zich meer en meer toegelegd op de Franse muziek

Nu sinds de zomer van 2013, spelen Marjolijn en Hans samen. De samenwerking verloopt erg vlot en muzikaal klikt het erg goed.