Home

Bienvenue!!!

Wij, Marjolijn & Hans,  brengen een Frans repertoire, u kunt dus bij ons Franse chansons boeken. Met uiteraard de klassiekers, maar ook vergeten pareltjes en hedendaags werk in eigen interpretaties. Het typisch warme geluid van de accordeon in combinatie met de fluwelen stem nemen u mee terug in de tijd van veel romantiek en een beetje drama. Zelfs dansen op het bal musette behoort tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar het perfecte retrosfeertje voor uw familie- of bedrijfsfeest, uw restaurant, themadag, huwelijk of welke gelegenheid dan ook… wij brengen u in de sfeer van het Parijs in de jaren ’30.

We hebben al redelijk wat optredens samen gedaan. Onder andere in theaters, op verjaardagsfeesten, tuinfeesten, Beaujolais Primeur feesten, huiskamerconcerten, braderieën, maar ook verzorgingstehuizen waar het door de mensen gewaardeerd wordt als de begeleiders voor hen Franse chansons boeken. Wij zijn flexibel en kunnen zowel akoestisch als licht versterkt optreden. We kunnen als achtergrond muziek aanwezig zijn maar ook gerust op de voorgrond waar er dan uitleg wordt gegeven over de chansons. Waar ze vandaan komen of weetjes over de chansonnier of chansonnière die het geschreven heeft. Dit geeft een extra dimensie aan het optreden.

U wilt Franse chansons boeken als act? WIj spelen Piaf, Brel, eventueel musettes om de Franse sfeer helemaal neer te zetten. Uiteraard treden wij op in gepaste kleding. Het totaal plaatje, daar gaat het om. Een optreden kan duren tussen de 20 minuten t/m 2 volledige sets van 45 minuten. Dat is aan u, geef uw wensen door via de mail of per telefoon en wij gaan ervoor zorgen dat u de Franse sfeer op uw manier te beleven krijgt.

Heeft u nog vragen of wilt u beschikbaarheid weten? Neemt u gerust contact met ons op via onze contactpagina. Wij zijn fulltime muzikant en u kunt dus bij ons 7 dagen per week live Franse chansons boeken.

Amicalement,

Marjolijn en Hans.